Herrefrisør Vesterbro

Frisureguide

Her kan du læse om de frisurer, som er at finde på Phil’s Barber signature haircuts & beardtrims poster, som kan give inspiration og bedre forståelse af deres kendetegn. På denne måde kan du, hvis i tvivl, blive klogere på dit frisurer valg næste gang du skal til barber.

 

Crewcut

Denne tidsløse frisurer er for dig, som ønsker et kortere udtryk med tekstur. Længderne er kortere i sider og nakke, typisk fra 12mm helt ned til skin fade. Her med glidende overgang til lidt længere, men stadig kort, top. Denne frisurer kan fungere i alle hår typer. Styling er begrænset og mest benyttet er her, et tekstureret mat udtryk, med brug af en mat, fiber eller clay voks.

 

Side-Part

Denne klassiske side-skilning frisurer er til dig, som ønsker et pænt stylet udtryk. Længderne er korte i sider og nakke, med graduerende længde op mod sideskilningen. På toppen, er længden typisk lidt længere, som gør det muligt at ligge håret tilbage og væk fra sideskilning, for bedst visuel synlighed. Dette giver et flot skarpt udtryk, med mange forskellige muligheder for længde. Som udgangspunkt kan alle hårtyper benytte denne frisurer. Styling kræver en smule kontrol ved skilningen og den tilbagelagte top. Dette kan gøres nemt, ved at frisere håret på plads i vådt eller fugtig tilstand og efterfølgende lade håret luft-eller føntørre. En saltvandspray kan med fordel benyttes for kontrol og dernæst en voks, med enten høj eller lav shine afhængig af ønske.

 

Pompadour

Denne klassiske tilbagestrøjet frisurer er til dig, der ønsker længde på toppen. Ensartede længder kan benyttes igennem hele håret, men for et mere velholdt udtryk er sider og nakke typisk kortere. Toppen kræver en hvis længde, for at kunne ligges tilbage. Denne frisurer varierer meget i udtryk, efter hvordan man sætter håret. Ligges håret blødt tilbage med bevægelse, skabes et mere afslappet udtryk, eksempelvis til hverdags brug. Frisuren kan ligeledes friseres stramt tilbage, for et mere glat stylet look. Yderligere kan også ligges en sideskilning ind selv, ved brug af kam. Her kan lige og strittende hårtyper kræve mere længde på hjørnerne, for at kunne ligge disse helt tilbage. Men som udgangspunkt kan alle hårtyper fungere i denne frisurer. En mindre tilbagefisering i vådt og fugtigt hår, kræves ved styling, med efterfølgende luft-eller føntørring. Saltvandsspray kan med fordel benyttes, for maksimalt kontrol og afslutningsvis kan eventuelt voks med høj eller lav shine, efter ønske benyttes.

 

The Butch

Denne tættrimmet frisurer er til dig, som ønsker dit hår kort og maskine klippet, med minimalt arbejde i håret. Frisuren er klippet eller trimmet med maskine i hele håret. Længderne er korte i sider og nakke, oftest fra 12mm og helt ned til skinfade, med glidende overgang til en lidt længere, trimmet længde på toppen. Denne frisurer kan bruges i alle hårtyper, dog vil finere hårtyper virke mere transparente end mørkere. Let brug af en creme eller voks kan benyttes ved styling.

 

The Crop

Denne mere moderne frisurer er til dig som ønsker noget nyt og har mod på et kort pandehår. Frisuren minder meget om Crew cut. Længderne er oftest med kortere sider og nakke og med glidende overgang til lidt længere top. Frisuren her er fremad liggende, med kortere pandehår enten skarpt eller tekstureret. Frisuren passer til alle hårtyper, dog ikke ved svære hvirvler eller ko-slik i hårgrænsen ved panden. Styling kræves i mindre grad, her med fokus på nedadgående pandehår. Voks med lidt eller ingen shine er mest benyttet.