Barbershop Vesterbro

Philip

Indehaver

Philip er udlært frisør på den 4 årige frisøruddannelse i københavn, og bestået med bronzemedalje. Han har arbejdet som frisør siden 2011 og har deltaget i flere shows, konkurrencer og kurser i udlandet. Philip startede hans egen barbershop Barberen Frederiksberg i 2016 på Vodroffsvej i København. Efter nye bekendtskaber med en masse seje og loyale kunder blev Barberen Frederiksberg en travl shop og med stadigt hurtigt voksende kundekreds var det på tide at opgradere sit brand. I 2019 lige rundt om hjørnet fra den gamle shop flyttede og genåbnede Philip så PHIL’S BARBER på skønne Gammel Kongevej også i København.

Barbershop Vesterbro

Lasse

Ansat

Lasse er udlært frisør på den 4 årige frisøruddannelse i københavn. Han har arbejdet professionelt som frisør siden 2018 og med passion for herre arbejdet specialiseret sig som barber. Lasse er startet hos PHIL’S BARBER i januar 2020.

Vil du være vores næste barber?

Er du vild med skæg, barberinger, herrehår, fades, mandesnak og er du frisk på at yde god service? Kunne du tænke dig et fedt job i en cool barbershop i København?

Har du erfaring eller måske taget frisøruddannelsen, kunne du tænke dig at blive endnu dygtigere, specialisere og fordybe dig i herrehår og skæg?

Så kig gerne forbi shoppen til en snak eller send en mail:

Philsbarberdk@gmail.com

Vi ser frem til at høre fra dig.